Blokzeep

Vegan gezichtsverzorging routine
100% plasticvrij

Het hebben van een gezonde en stralende huid gaat niet altijd vanzelf. Daarom is het enorm belangrijk om elke dag aandacht te schenken aan jouw huid. Dit kan met een verzorgende vegan gezichtsverzorging routine in de ochtend/avond. Daarom hebben wij bij Blokzeep 3 gezichtsverzorging producten ontwikkeld, vol heerlijke ingrediënten die jouw huid heerlijk zacht maken en doen stralen!

Omdat je verschillende huidtypes kunt hebben, kan je bij ons gezichtsverzorging vinden in twee categorieën. Je kan genieten van de Blokzeep gezichtsverzorging voor een vette huid, maar ook voor een normale tot gevoelige huid. Ben je benieuwd hoe je wat extra liefde aan je huid kan geven, lees dan verder over hoe je de verschillende reinigingsproducten kan gebruiken!

Make-up Remover Bar

Begin je gezichtsverzorging routine met onze Make-up remover bar in 3 makkelijke stappen. De Make up remover bar verwijdert hardnekkige make-up op een zachte manier. Het voordeel van de Blokzeep Make up remover is dat je hem zowel voor oogmake-up als voor de rest van je gezicht kunt gebruiken! Volg het stappenplan hieronder en je make up is in een mum van tijd verdwenen!

1. Haal een vochtig (herbruikbaar) wattenschijfje of ander doekje over de bar
Make up remover bar
2. Maak hiermee je gezicht schoon
Vegan make up remover
3. Spoel je gezicht af met warm water

Gezichtsreiniger Bar

Na het verwijderen van je make up is het goed om je gezicht nog eens kort te reinigen met onze Gezichtsreiniger bar! De bar heeft een heerlijke oranjebloesem (normale tot gevoelige huid) of citroen geur (vette huid) en zal jouw huid op een natuurlijke manier reinigen. De gezichtsreiniger verwijdert ook meteen de laatste restjes make up remover van je gezicht. Door de natuurlijke ingrediënten is de gezichtsreiniger geschikt voor dagelijks gebruik. De gezichtsreiniger bar kan je ook weer in 3 simpele stappen gebruiken.

Vegan gezichtsverzorging Blokzeep
1. Breng de gezichtsreiniger aan op een vochtige huid
Vegan Gezichtsverzorging
2. Masseer goed in met je handen
Natuurlijke gezichtsreiniger Blokzeep
3. Spoel je gezicht af met warm water en voilà!

Gezichtscrème Bar

De laatste stap van jouw vegan gezichtsverzorging routine is het voeden van je huid. Hier is de gezichtscrème van Blokzeep helemaal geschikt voor! De toegevoegde Kokosolie en -boter zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt. Deze zachte bar kun je door je eigen lichaamstemperatuur opwarmen (zoals tussen je handen of tegen je wang) en smelt samen met jouw huid. Wil je dit zelf ervaren? Dan lees je hieronder hoe je de gezichtscrème het beste gebruikt.

Plasticvrije dagcreme Blokzeep
1. Warm de bar kort op tussen je handen
Vegan gezichtscreme
2. Wrijf de bar over je gezicht - aanbrengen op een droge huid
Vegan dagcreme
3. Smeer de gezichtscreme zorgvuldig uit met je handen

Zo, met deze stappen heb je je huid weer wat liefde gegeven! Nu kun je er weer tegenaan met een gevoede en stralende huid! Wil je ook onze vegan gezichtsverzorging proberen? Klik hier om de Blokzeep FaceBloks te shoppen.

Ontvang 10% welkomstkorting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En shop je eerste Blokzeep met 10% korting. Ga jij samen met ons voor een plasticvrije badkamer?

Ontvang 10% welkomstkorting

Hoera!

Het aanmelden voor de Blokzeep nieuwsbrief is gelukt! Jouw persoonlijke kortingscode is: 

JPBYS9EW (tip: kopieer hem hier meteen)

Deze kan je meteen gebruiken en is vanaf nu 7 dagen geldig! Geen zorgen, je krijgt hem ook nog in je mail.