Retourneren

Ben je op zoek naar informatie over onze retourvoorwaarden? Dan zit je hier goed!

Mag ik mijn Blokzeep bestelling retourneren?

Wij verzenden onze bestellingen met een verzegeling in de vorm van een BLOKZEEP sticker. Zolang deze verzegeling intact is, kan je je bestelling terugsturen. Is deze verzegeling verbroken? Dan kan je je bestelling in verband met hygiene helaas niet meer retourneren. Wij komen echter graag samen met jou tot een passende oplossing, mocht je niet tevreden zijn met onze producten. Neem hiervoor contact met ons op via info@blokzeep.com.

Binnen welke termijn mag ik mijn bestelling retourneren?

Binnen Nederland heb je officieel een retourtermijn van 14 dagen. Dit vinden wij echter te kort en daarom heb je bij ons 30 dagen bedenktijd voor iedere bestelling!

Hoe meld ik mijn retour aan?

Om je bestelling retour te melden stuur je een mailtje naar info@blokzeep.com. Voel je niet verplicht in dit mailtje een reden voor je retour op te geven, maar wij stellen het erg op prijs als je deze toch in 1 of 2 zinnen (meer mag altijd) zou willen omschrijven! Wij leren graag van je feedback en kunnen hierdoor onze klantbeleving blijven verbeteren.

Wat zijn de kosten van een retourzending?

Voor jouw gemak sturen wij je bij het aanmelden van je retour een verzendlabel per mail. Plak dit label op je pakketje en breng het naar het dichtstbijzijnde postkantoor. De onderstaande kosten houden wij in op het terug te storten aankoopbedrag.

Nederland: 3,95 euro
België: 5,95

Let op: je hoeft dus niets af te rekenen bij het postkantoor!

Wij vragen je zorg te dragen over onze producten, ook als je ze retourneert. Mocht het product of de verpakking bij retour meer beschadigd zijn dan nodig om het product te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering aan je doorberekenen.

Ontvang 10% welkomstkorting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En shop je eerste Blokzeep met 10% korting. Ga jij samen met ons voor een plasticvrije badkamer?

Ontvang 10% welkomstkorting

Hoera!

Het aanmelden voor de Blokzeep nieuwsbrief is gelukt! Jouw persoonlijke kortingscode is: 

JPBYS9EW

Deze kan je meteen gebruiken en is vanaf nu 7 dagen geldig! Geen zorgen, je krijgt hem ook nog in je mail.