Displays en startpakketten

Op deze pagina vind je alle Blokzeep displays (leeg en gevuld) en de door ons samengestelde startpakketten. Een startpakket is ideaal om te bestellen als je op zoek bent naar diverse producten met verschillen geuren voor jouw klanten, of kan je gebruiken voor inspiratie om jouw eigen assortiment samen te stellen. Klik hieronder op de categorie waar je naar op zoek bent.

Over onze displays

100% Plasticvrij

Alle Blokzeep displays zijn gemaakt van afvalhout en karton. Hiermee zijn ze dus volledig plasticvrij! Gerecycled? Nee, wij noemen het liever ge-UPcycled!

In samenwerking met GGZ

Wij maken onze display in samenwerking met een GGZ-instelling, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Gevuld of leeg

Onze blokzeep displays zijn zowel leeg als gevuld met producten te verkrijgen.

Borg

In onze Blokzeep displays steken wij veel moeite, liefde en tijd. Ook zijn ze bedoeld voor langdurig gebruik. Om dit aan te moedigen rekenen wij daarom slechts een borg voor alle displays! Dit storten wij terug als wij het display weer in goede orde terug wordt ontvangen. Zo komt onze Blokzeep duurzaamheids-filosofie ook weer terug in onze displays!

Gevulde displays

Om Blokzeep producten op een mooie manier aan je klanten te tonen, kan je gebruik maken van onze displays. Deze Displays worden aangeboden inclusief een selectie van onze best-verkopende producten! De genoemde prijzen zijn voor de gehele bundel van producten en display. 

Startpakketten

Om jouw start met de verkoop van Blokzeep makkelijker te maken, hebben wij twee startpakketten samengesteld – startpakket Basis en Compleet. Een startpakket is ideaal om te bestellen als je opzoek bent naar diverse producten met verschillen geuren voor jouw klanten, of kan je gewoon gebruiken voor inspiratie om jouw eigen assortiment samen te stellen.

start basis

Startpakket basis

€ 233,49 ex. BTW

start compleet

Startpakket compleet

€405,40 ex. BTW

Losse displays

Heb je onze producten al in huis en ben je slechts op zoek naar een manier om het Blokzeep assortiment mooi uit te stallen? Bestel hieronder dan een los display! Deze kan je tegelijk met de rest van je bestelling afrekenen. 

voorkant_alles_leeg_web2!

Ge-upcycled winkel display

€40,00 borg ex. BTW

Groot deo display

€27,50 borg ex. BTW

Klein deo display

€25,00 borg ex. BTW

Ontvang 10% welkomstkorting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En shop je eerste Blokzeep met 10% korting. Ga jij samen met ons voor een plasticvrije badkamer?

Ontvang 10% welkomstkorting

Hoera!

Het aanmelden voor de Blokzeep nieuwsbrief is gelukt! Jouw persoonlijke kortingscode is: 

JPBYS9EW

Deze kan je meteen gebruiken en is vanaf nu 7 dagen geldig! Geen zorgen, je krijgt hem ook nog in je mail.