BlogZeep

Wij van Blokzeep vinden kwalitatieve producten belangrijk, maar wij vinden het ook  belangrijk om jou goed te informeren. Transparante informatie is bij ons dan ook heel normaal. Door onze kennis met jou te delen, kunnen we samen voor een plasticvrije badkamer gaan. Lees hieronder onze blogs over onze producten, ingrediënten en de verpakkingen. 

Gewoon. Duurzaam. Blokzeep!

Duurzaam cadeau vrouw

Duurzame cadeautips

Onze producten zijn te koop bij verschillende online en fysieke winkels in Nederland. Deze winkels verkopen natuurlijk ook veel andere bijzondere producten! Lees deze blog en maak kennis met ontdek waar jij je cadeaus voor de feestdagen dit jaar gaat inslaan.

Lees verder »
beste shampoo bar vet haar

Beste shampoo bar voor mijn haar

Er zijn veel verschillende shampoo bars, maar welke shampoo bar is nou het beste voor jouw haar? Bijvoorbeeld vet haar, droog haar, blond haar en meer! Lees de Blokzeep tips in deze blog.

Lees verder »
Voordelen palmolie Blokzeep

Palmolie – Wat zijn de voordelen?

Is palmolie duurzaam of is het beter om massaal over te stappen naar een vervanger? Alle shampoo bars, conditioner bars, body blokken en deodoranten van Blokzeep zijn palmolievrij, maar waarom is dat eigenlijk zo? Blokzeep legt de voordelen van palmolie aan je uit.

Lees verder »
Nadelen palmolie Blokzeep

Palmolie – Wat zijn de nadelen?

Alle body bars, shampoo bars en conditioner bars van Blokzeep zijn palmolievrij. Steeds meer en meer mensen zijn bewust van de schadelijke gevolgen van het gebruik van palmolie, maar waarom is dit product eigenlijk zo slecht? We leggen het graag aan je uit.

Lees verder »
Ontvang 10% welkomstkorting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En shop je eerste Blokzeep met 10% korting. Ga jij samen met ons voor een plasticvrije badkamer?

Ontvang 10% welkomstkorting

Hoera!

Het aanmelden voor de Blokzeep nieuwsbrief is gelukt! Jouw persoonlijke kortingscode is: 

JPBYS9EW

Deze kan je meteen gebruiken en is vanaf nu 7 dagen geldig! Geen zorgen, je krijgt hem ook nog in je mail.