Blokzeep

BlogZeep

Wij van Blokzeep vinden kwalitatieve producten belangrijk, maar wij vinden het ook  belangrijk om jou goed te informeren. Transparante informatie is bij ons dan ook heel normaal. Door onze kennis met jou te delen, kunnen we samen voor een plasticvrije badkamer gaan. Lees hieronder onze blogs over onze producten, ingrediënten en de verpakkingen. 

Gewoon. Duurzaam. Blokzeep!

Zinkoxide zonnebrand

Zinkoxide zonnebrand?

Zinkoxide zonnebrand wordt steeds bekender, maar wat is het eigenlijk? Is het veilig en natuurlijk? Wij hebben het voor je uitgezocht! Dus lees deze blog voor meer informatie over dit SPF filter.

Lees verder »

Microplastics in cosmetica

Microplastics een term die de laatste tijd wel vaker in de media voorkomt, maar wat is het eigenlijk? Wist je dat deze microplastics ook voor kunnen komen in verzorgingsproducten? Wij hebben onderzocht hoe microplastics in cosmetica terecht komen en wat de gevolgen daarvan zijn. Lees dus vooral verder om meer te weten te komen!

Lees verder »
Microplastics in shampoo

Microplastics in shampoo – Wat doet het?

Wist je dat sommige shampoo flessen niet alleen van plastic zijn aan de buitenkant, maar aan de binnenkant ook kleine stukjes microplastic bevatten? Waarom zit dit in sommige shampoo’s en wat zijn de gevolgen hiervan? Lees onze blog om erachter te komen!

Lees verder »
Leven Duurzamer tips

5 tips om duurzamer te leven in 2022

Na wederom een bewogen jaar gaan we dan weer bijna 2022 in. Hoe kunnen we duurzamer leven door onze levensstijl volledig zero waste te maken? Met deze tips om duurzamer te leven in 2022 ga jij er gegarandeerd een mooi en milieubewust 2022 van maken!

Lees verder »
Duurzaam cadeau vrouw

Duurzame cadeautips

Onze producten zijn te koop bij verschillende online en fysieke winkels in Nederland. Deze winkels verkopen natuurlijk ook veel andere bijzondere producten! Lees deze blog en maak kennis met ontdek waar jij je cadeaus voor de feestdagen dit jaar gaat inslaan.

Lees verder »
Ontvang 10% welkomstkorting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En shop je eerste Blokzeep met 10% korting. Ga jij samen met ons voor een plasticvrije badkamer?

Ontvang 10% welkomstkorting

Hoera!

Het aanmelden voor de Blokzeep nieuwsbrief is gelukt! Jouw persoonlijke kortingscode is: 

JPBYS9EW (tip: kopieer hem hier meteen)

Deze kan je meteen gebruiken en is vanaf nu 7 dagen geldig! Geen zorgen, je krijgt hem ook nog in je mail.