Blokzeep

Bestellen & Bezorgen

Vraag je je iets af over onze bezorgtijden, -prijzen of wil je weten of wij wel zo duurzaam mogelijk verzenden? Al onze bezorginformatie vind je op deze pagina!

Welke betaalopties heb ik op Blokzeep.com?

Wij willen het je zo makkelijk mogelijk maken en hanteren daarom verschillende betaalopties. Zo kan je bij ons betalen met Ideal, Paypal, verschillende creditcards, Belfius en Apple Pay. Zie je jouw favoriete betaalmethode hier nu niet tussen staan? Laat ons dit vooral even weten via info@blokzeep.com!  

Waarheen verzendt Blokzeep?

Op dit moment kan je bij ons een bestelling plaatsen vanuit Nederland en België. Maar wij vinden natuurlijk dat heel Europa over moet stappen op shampoo bars dus we houden je op de hoogte als dit uitgebreid wordt!

Koop je bij ons een cadeau(verpakking) en wil je dit direct bij iemand anders laten bezorgen? Geen probleem! Vul dan bij het uitchecken een verzendadres in dat anders is dan het factuuradres en wij regelen dit voor jou! 

Wordt mijn bestelling gratis verzonden?

Iedere bestelling vanaf 35 euro verzenden wij gratis! Voor bestellingen van minder dan 35 euro rekenen wij de volgende verzendkosten:

Nederland: 3,95 euro
België: 5,95

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Voor iedere bestelling die op werkdagen voor 12:00 is geplaatst, garanderen wij dat hij diezelfde dag nog wordt verzonden. Bestellingen geplaatst na 12:00 verzenden wij uiterlijk de volgende werkdag. Let op, post wordt meestal niet op maandag bezorgd. Hou er daarom rekening mee dat als wij een pakketje op vrijdag verzenden, dat deze op dinsdag aan kan komen.

Wordt mijn bestelling ook duurzaam verzonden?

Wij staan erop geen plastic te gebruiken voor onze producten en datzelfde geldt voor ons verpakkingsmateriaal. Daarom worden al onze bestellingen verzonden in karton en zijn de stickers die wij gebruiken op papier bedrukt. Zo doen wij ons best alle bestellingen zo duurzaam mogelijk te versturen.

Moet ik thuisblijven voor mijn bestelling?

Wij doen ons best alle bestellingen zo klein mogelijk te verzenden, want minder volume = minder CO2. Dat betekent dat het grootste gedeelte van de bestellingen door de brievenbus past! Mocht je bestelling te groot zijn om als brievenbuspakketje te verzenden, dan zullen wij dit per mail aangeven.